Toos Liebrand

Het begin.

Eind jaren 80 werd ik eens onwel tijdens het volgen van een werkgerelateerde cursus. De docent riep me bij zich en behandelde me ter plekke volgens methoden uit Touch for Health. Even later voelde ik me als herboren en kon ik de cursus gewoon weer vervolgen. Ik was erg onder de indruk van deze methode en de fantastische resultaten die deze behandeling me had opgeleverd.

Uit nieuwsgierigheid ben ik zelf de cursus Touch for Health gaan volgen. Ik raakte zo geïnspireerd door deze methode, dat ik mijn baan als maatschappelijk werkster heb opgegeven om me helemaal te richten op het werken met kinesiologie. Zo heeft dit voorval mijn leven cruciaal veranderd.

Sinds 1995 heb ik een  praktijk in 's-Hertogenbosch. Hierin werk ik dagelijks met verschillende vormen van kinesiologie. Inmiddels ben ik al jaren een erkend kinesioloog.

Mijn specialisaties:


Ik maak ook gebruik van technieken en oefeningen uit andere methoden. Onder andere van EFT, EMDR, NLP, Mindfulness en ademhalingsoefeningen. In mijn praktijk combineer ik deze methoden op een natuurlijke manier. Het lichaam geeft aan wat nodig is.

Panta Rhei

Ik vind het fantastisch dat ik mijn werk- en levenservaringen kan en mag inzetten in mijn centrum voor kinesiologie, Panta Rhei. Het is goed om te ervaren hoe mensen met uiteenlopende klachten middels een behandeling weer in balans komen en herstellen. Ik ben blij dat ik als kinesioloog zo mijn steentje aan het welzijn van mensen mag bijdragen.

Tot de dag van vandaag volg ik cursussen en opleidingen in de kinesiologie, om zo nog meer
informatie te vergaren, nog meer verdieping te krijgen, en de mensen nog beter te kunnen helpen. En steeds weer verwonder ik me opnieuw over de resultaten, en bewonder ik wat kinesiologie voor ons kan betekenen.

Praktische informatie